Tannlegene Tor Ove Solberg og Endre Solberg er allmenpraktikere og utfører generell tannbehandling, -dvs: undersøkelser/diagnostisering, tannfyllinger, kroner/broer, både funksjonell og estetisk porselensbehandling, rotbehandling, trekking av tenner, røntgenundersøkelse (inkl panoramarøntgen), behandling av tannkjøttsykdommer, tannbleking, bittskinnebehandling. 

Vi har direkte oppgjør med trygdekassen, slik at man kan få økonomisk støtte til flere behandlinger hvis det er på grunn av f.eks. periodontitt (tannløsning), en del spesifikke sykdommer, traumer , yrkesskader ,tannslitasje, tannutviklingsforstyrrelser ,nedsatt funksjonsevne ,munntørrhet.

Gro Sissel Krosby: Utdannet tannhelsesekretær, -Malakoff videregående skole 1988, har jobbet her siden 2009
Gro Sissels blide stemme besvarer oftest telefonen når du ringer til oss. Arbeidsoppgavene ellers består i å assistere tannlegen ved behandlingsstolen, ta røntgenbilder, journalføring/arkivering, desinfisering/sterilisering av instrumenter og utstyr og ellers annet renhold av klinikken. Gro Sissel utfører i tillegg enkle arbeidsoppgaver som puss / rens og fjerning av tannstein.

Velkommen til både nye og gamle pasienter!

Som du ser, opererer vi med fra og til –priser, fordi hvert enkelt tilfelle har forskjellig vanskelighetsgrad og tidsbruk.

Page Title